Zoek je iets anders?


Werken bij Appèl | Onze mensen

In de spotlight:
Teamleider planregio Martina

Hi topper, zou je jezelf eens voor willen stellen? Ik ben Martina, 45 jaar en woonachting in het prachtige Den Bosch samen met mijn man en twee kids! Inmiddels werk ik al weer bijna twee jaar voor Appèl. “Pluk de dag” is mijn motto. Ik vind het heerlijk om met mijn gezin herinneringen te maken, te geniet van het leven met uiteraard heerlijk eten.

Wat houdt jouw functie in? Op de afdeling Planning zorgen wij ervoor dat we iedere dag alle openstaande uren op de locatie ingevuld krijgen. Mijn regio is Oost-Brabant en Limburg. Deze uren worden ingevuld met regiomedewerker, uitzendkrachten en zzp’ers. Daarnaast geef ik leiding aan de regiomedewerkers die in mijn regio werkzaam zijn. We hebben totaal zes regio’s in Nederland.

Omschrijf in enkele woorden wat dit werk voor jou betekent:

  1. Puzzelen… iedere dag is het een puzzel om alle openstaande diensten ingevuld te krijgen.
  2. Voldoening… als aan het einde van de dag de puzzel rond is ga ik met een voldaan gevoel naar huis.

Hoe maak jij mensen blij? Ik heb veel contact met onze medewerkers, daar word ik blij van. Vaak ben je even een luisterend oor en al zijn sommige gesprekken lastig, je komt samen altijd tot een oplossing. Daarmee maak ik hopelijk onze mensen weer blij.

MARTINA VAN GELDER - VAN EIJK

Wat is de grootste uitdaging? En hoe ga jij hiermee om? De grootste uitdaging is om iedere dag alle openstaande diensten rond te krijgen. Je merkt al, dit komt vaak terug in mijn verhaal. De huidige arbeidsmarkt maakt dit moeilijk. Daarnaast zijn er ook zieke medewerkers die vervangen moeten worden. Dit alles maakt iedere dag weer een uitdaging, maar maakt mijn baan ook uitdagend en leuk!

Wanneer is jouw werkdag de leukste? Of waar word jij blij van? Samen met collega’s van de Planning op donderdag als team alle openstaande uren in te vullen en opdrachtgevers blij te maken. Iedereen komt uit alle hoeken van het land dus fijn om dan een dag samen hard te werken. Je hoort dan een lach door de telefoon!

Benieuwd geworden?

Benieuwd geworden naar een functie op ons hoofdkantoor? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste toppers!