Zoek je iets anders?


Werken bij Appèl | Onze mensen

In de spotlight:
onze keukentoppers Patrick en Wanda

Hi topper, zou je jezelf eens voor willen stellen?

Patrick, 50 jaar jong nu en ik woon samen met mijn 2 kinderen en hond in het mooie Den Bosch. Naast mijn werk ben ik graag in beweging en ben ik “semi-kunstenaar” met graffiti. Ik doe soms nog grote projecten samen met groepen andere kunstenaars.

Wanda, 40 jaar moeder van 4 kinderen. Ik woon ook in Den Bosch samen met mijn kinderen en 1 kat en 2 honden. Ik ben druk bezig met mijn kinderen, de oudste is 19 daar heb ik niet meer zoveel omkijken aan, maar mijn jongste is 3 en die geef ik graag alle aandacht. Naast mijn kinderen ben ik ook graag de hort op met vriendinnen, maar daarnaast ben ik ook graag aan het borduren of puzzelen.

Wat maakt het werken leuk/wat zijn positieve punten?  

Patrick: “De dankbaarheid van mensen hier, de vriendelijkheid en gezelligheid. Ookal staan wij vaak en veel beneden in de keuken, krijg je stiekem wel mee wat er boven gebeurt. 

Wanda:“De sfeer en de gezelligheid is heel bepalend, iedereen is hier spontaan en je hoort er eigenlijk meteen bij. De borrels die hier regelmatig plaatsvinden zijn ook erg leuk en zorgen voor teambuilding.

 

Wanneer is jouw werkweek geslaagd, oftewel wat maakt jouw werkdag ‘de leukste werkdag van de week’?

Patrick: Als het vrijdagmiddag 3 uur is en ik met een drankje op de borrel sta, dan weet ik dat mijn week geslaagd is en dat er elke dag iets lekkers op tafel stond.

Wanda: “Voor mij ook een hetzelfde, dat we de werkweek mogen afsluiten en samen tevreden naar huis kunnen gaan”

 

Wat zou je nog tegen mensen (binnen en buiten de organisatie) willen vertellen over het werken bij Appèl?  

Patrick: “ Ik zou willen zeggen dat het een jong en dynamisch team is, waar gezelligheid en hard werken voorop staat. Dingen zijn goed regelt hier en iedereen is bereid je te helpen als je iets niet snapt of vragen hebt.”

Wanda: “ Het is echt de sfeer hier die je werkt leuk maakt”

 

Patrick de Kaste & Wanda Woestenburg

Wat houdt jouw functie in?

Wij staan samen in de keuken van Appèl, elke dag is er een lunch voor Appel en Blue-dragon. Wij zorgen ervoor dat er een uitgebreide en gebalanceerde lunch op tafel staat voor de Staff.

Patrick: “Ik ben Chef-kok ik sta al vanaf mijn 13de in de keuken en eten is echt mijn passie. Ik heb in grote groepen gewerkt maar ik merkte dat ik nu graag wat meer rust en regelmaat wil”

Wanda: “ Ik ben al een tijdje werkzaam in de catering en deze baan bij Appèl kwam op mijn pad. Ik ondersteun Patrick in zijn werkzaamheden en samen hebben we het ook gezellig. We werken hier nu allebei een maand, dat gaat alleen maar soepeler lopen.

 

Omschrijf wat het werken voor jou betekent:  

Patrick: “ Zorgen dat er goed eten op tafel komt, gezond en gebalanceerd eten is lastig en heeft ook geen goed imago. Des te leuker is het om die uitdaging aan te gaan. Mensen blij maken met goed eten is dus wel iets waar ik voeldoening uit haal.”

Wanda: “ De complimentjes van mensen die je elke dag hoort over het lekkere eten. Daar haal ik het meeste voldoening uit, mensen blij zien worden van lekker eten.

 

 

Benieuwd geworden naar een functie op het service kantoor? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste toppers!