Zoek je iets anders?


Werken bij Appèl | Zelfontwikkeling

Blijf leren met de Appèl Academy

Het is wetenschappelijk bewezen: hoe meer je groeit als mens, hoe gelukkiger je bent. Omdat je een aanzienlijk deel van je tijd op werk besteedt, spelen we als werkgever een belangrijke rol in jouw geluk. Daarom ondersteunen we onze medewerkers, studenten en talenten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat doen we met ons eigen digitale leerplatform: de Appèl Academy.

Ontwikkel jezelf met de Appèl Academy

De Appèl Academy is onze eigen digitale leeromgeving. Hier vind je ruim 550 inspirerende gratis cursussen, trainingen, workshops en e-learnings.

Tijdens je werkzaamheden on the job doe je ervaring op en merk je dat je steeds beter wordt in je werk. De Appèl Academy is een fijne ondersteuning om je kennis te verdiepen of juist nieuwe dingen te leren.

Je kunt een leerlijn beginnen wanneer jij wilt en in je eigen tempo afronden. Naast de online leerlijnen op het platform bieden we ook fysieke trainingen aan. Denk hierbij aan gastvrijheidstraining, coachend leidinggeven, een workshop beoordelen of een training gerechten bereiden en presenteren. Samen blijven we groeien!

Welke cursus past bij jou?

Met de Appèl Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling, maar ook bedrijfsspecifieke kennis opdoen en je professionele vaardigheden verbeteren. In het aanbod van interessante leerlijnen vind je onder andere…

  • HACCP-cursus
  • Communicatietraining
  • Timemanagement cursus
  • Leiderschapstraining
  • E-learning mindfulness

De voordelen van leren op je werk

Je werk wordt nóg leuker
Door je kennis up to date te houden word je nog beter in je werk. En ga maar na: het maakt je werk ook leuker als je meer weet! Zo kun je met zelfvertrouwen je gasten nog beter van dienst zijn, bijvoorbeeld door ze te informeren over allergenen of ze smakelijk eten te wensen in het Frans na de e-learning ‘Frans in twee weken’.

Doorgroeien en proeven van functies
Je kunt de Appèl Academy ook gebruiken om jezelf breder inzetbaar te maken en om doorgroeien naar andere functies makkelijker te maken. Heb je bijvoorbeeld de ambitie om teamleider te worden, dan kun je vast inzichten opdoen met de cursussen over leiderschap. Zo’n leerlijn is ook een handige, laagdrempelige manier om te ontdekken wat bij je past.

Handige skills voor jezelf
Tot slot doe je met de Appèl Academy niet alleen werkgerelateerde skills op; je vindt er ook een ruim aanbod aan leerlijnen die je privé kunt gebruiken. Denk aan een cursus hardlopen, omgaan met stress of gezond slapen.

Klaar voor nieuw werkgeluk? Maak er cateringwerk van! Bekijk hier alle vacatures.

Werken en leren via SkillsTown

De digitale leeromgeving van de Appèl Academy hebben we samen met SkillsTown ontwikkeld. SkillsTown is een echte professional op het gebied van leren en zorgt voor een prettig platform om mee te werken.

De Appèl Academy staat boordevol interessante trainingen en cursussen voor iedereen binnen het bedrijf: collega’s in de horeca, bedrijfscatering, onderwijscatering, receptiedienstverlening en op het hoofdkantoor.