Zoek je iets anders?


Werken bij Appèl | Stages

Kom stage lopen bij Appèl

Op zoek naar een stage voor jouw opleiding? Ga dan aan de slag bij Appèl, in een van onze restaurants of op het servicekantoor. Onze stagebegeleiders leren je alles over hun vak!

Bij Appèl kun je stage lopen met verschillende opleidingsachtergronden en -niveaus. Stagiaires die jou voorgingen studeerden onder andere:

  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
  • Koksopleiding
  • Food & Business
  • Food Innovation
  • Gastvrouw of -heer
  • Horecaondernemer
  • Hospitality Management
  • Human Resource Management
  • Voeding & Diëtetiek

stage op het servicekantoor

Er zijn allerlei mogelijkheden op onze ondersteunende afdelingen! Denk aan conceptontwikkeling, sales, social media, grafische vormgeving, receptie, kwaliteit, MVO, inkoop, operatie, ICT, finance, administratie, HR en business control. Vaste stagevacatures hebben we niet, want net als voor onze opdrachtgevers geloven we ook voor stages in maatwerk. Laat ons gerust weten wat voor stage je zoekt, want er zijn opties genoeg. Van meewerk- of onderzoekstage tot afstudeerproject. Samen maken we er een toffe en leerzame stageperiode van!

“Tijdens mijn afstudeerstage bij Appèl kon ik letterlijk een kijkje in de keuken nemen. Zo waren er ook afdelingen en functies waar ik nog nooit van gehoord had, super interessant.” – Else, oud HR-stagiair

Lees hier over de ervaring van Else als stagiair binnen team HR.

Klaar voor jouw avontuur? Wij staan klaar om samen met jou een toffe stage te vinden. Laat ons weten wie je bent, wat je doet en wat je zoekt. Dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden! 

Email ons

stage op locatie

Word jij gedreven door een enorme passie voor eten en drinken? Wil je de kneepjes van het cateringvak leren of ben je juist benieuwd naar de rol van een horecamanager of leidinggevende op een grote locatie? Dan kan je aan de slag op een mooie cateringlocatie bij jou in de buurt. Van snuffelstage tot meewerkstage en van BBL-leerwerktraject tot afstuderen, we denken graag met je mee! Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Leren doe je in het echt

Slim word je uit boeken, wijs word je van ervaring! Op school heb je al een theoretische of praktische basis gelegd, met snijtechnieken of het uitrekenen van inkoopkosten. In het echt pas je al deze kennis toe en leer je hoe het in de praktijk werkt. Ook is stagelopen een fijne manier om ervaring op te doen. Vooral als je een brede opleiding volgt, is het soms lastig om te vinden wat helemaal bij jou past. Met een stage kun je het gewoon eens uitproberen! Zie jij jezelf in een bedrijfsrestaurant of schoolkantine werken, leidinggeven aan een team of ben je toch meer gemaakt om alles tot in de puntjes te regelen achter de schermen, op kantoor? Ontdek jouw talenten bij Appèl.

Tijdens je stage leer je elke dag iets nieuws. Als aanvulling kun je ook gebruikmaken van de Appèl Academy, onze digitale leeromgeving. Die hebben we samen met SkillsTown ontwikkeld.

De Appèl Academy staat boordevol interessante trainingen en cursussen voor iedereen binnen het bedrijf: collega’s in de horeca, bedrijfscatering, onderwijscatering, receptiedienstverlening en op het hoofdkantoor. En dus ook voor jou als je stageloopt!