Zoek je iets anders?


Jouw sollicitatie

Heb je een vacature van ons gezien die jou op je lijf geschreven is? Yes, daar zijn we blij mee! De eerste stap is solliciteren. Dat doe je door het sollicitatieformulier onderaan de vacature in te vullen. Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen, krijg je van ons een mail met een ontvangstbevestiging.

Like ons ondertussen vast op social media!

Facebook: @Appèl
Instagram: @appelcatering
LinkedIn: @Appèl

In behandeling

Team Werving & Selectie gaat snel aan de slag met jouw sollicitatie. Zien wij in jou een goede match? Dan nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek!

Heb je ondertussen al vragen? We zijn alle werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 073-70 74 129 of mail ons via vacature@appel.nl.

Het eerste contact

Sluiten jouw talenten, ervaring en motivatie perfect aan bij deze vacature dan bellen we jou voor een eerste kennismaking via de telefoon en nodigen we graag je uit voor een kop koffie op locatie. Tot snel!

Op gesprek

Yes, tijd om samen aan tafel te gaan! Leuk om jou beter te leren kennen tijdens dit gesprek. Hopelijk krijg jij ook een goede indruk van ons als werkgever. Schroom niet om alle vragen te stellen die in je op komen! Aan het einde van het gesprek maken we afspraken over het vervolg.

Welkom bij de club

Is het gesprek van beide kanten positief bevallen? Super! Dan doen we je graag een voorstel. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen.