Zoek je iets anders?


Werken bij Appèl | Over ons

Even voorstellen: dit is Appèl

Wij zijn Appèl, een Brabants familiebedrijf. Ooit klein begonnen met theaterdienstverlening in het centrum van ‘s-Hertogenbosch, vervolgens gespecialiseerd in catering en inmiddels uitgegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn: Appèl. 

We maken en runnen bedrijfsrestaurants, schoolkantines en horecagelegenheden. Basisscholen, middelbare scholen, mbo’s, hbo’s, universiteiten, bedrijven en instellingen. Je vindt ons overal in Nederland. Appèl zorgt al meer dan 40 jaar voor een mooie en gastvrije ontmoetingsplek met goed eten en drinken in een gezellige sfeer. Catering- en horecadienstverlening met liefde voor eten en mensen, daar leggen wij graag het accent op. Vanaf vandaag heb jij als gloednieuwe collega hier een groot aandeel in. Jij maakt namelijk het verschil op jouw locatie!

het accent

Het accent leggen op liefde voor eten en mensen is een continu proces van vernieuwing, initiatief nemen, aandacht geven en altijd met duurzaamheid en gezondheid in het achterhoofd. Daar maak je jouw gasten blij mee, maar het houdt jouw werk ook uitdagend en afwisselend.

Naast alle enthousiaste collega’s in het land, werken op het servicekantoor in ‘s-Hertogenbosch ongeveer 130 gedreven collega’s. Hier tref je bijvoorbeeld jouw eigen manager, de collega’s van de afdeling HR, Inkoop, Kwaliteit en alle andere ondersteunende afdelingen. Dit nieuwe en duurzame kantoor wordt ook wel ons belevingscentrum genoemd. Vanuit hier wordt er alles aan gedaan om jou als medewerker optimaal te faciliteren in onze gezamenlijke missie: samen mensen blij maken!

Onze visie

We willen op alle locaties waarde toevoegen op het gebied van goed eten en drinken en gastvrijheid. We maken onze gasten bewust van de keuzes die er zijn op het gebied van gezond eten, door te informeren en te begeleiden. We willen onze gasten inspireren met vernieuwende producten, diensten en concepten. Door middel van goede voeding, gastvrijheid en het creëren van een inspirerende omgeving, willen wij op al onze locaties bijdragen aan een positieve, gezonde bedrijfscultuur.

De toekomst
Wij zien een toekomst met nóg meer gebruik van duurzame producten en inzet van nóg meer lokale leveranciers. Door voortdurend vernieuwende concepten te realiseren in samenspraak met de klant, willen telkens weer hogere niveaus bereiken, waardoor zowel de verwachtingen van onze klanten en gasten als onze eigen medewerkers overtroffen worden.