Zoek je iets anders?


Werken bij Appèl | Onze mensen

In de spotlight:
onze regiokracht Juliëtte

Hi topper, zou je jezelf eens voor willen stellen?
Ik ben Juliëtte de Wilde, getrouwd met Geert de Wilde en heb twee volwassen kinderen waarvan één nog thuiswonend is. Ik houd van lezen, kokkerellen, wandelen met de hond en autorijden. Tuinieren is ook een van mijn hobby’s.

Hoe lang werk je al bij Appèl?
Ik ben in oktober 2018 begonnen bij Appèl en gelijk aan de slag gegaan in de regio. Ik vond het meteen heel leuk! Ik kom namelijk uit de horeca bij diverse tuincentra bij mij uit de buurt. Voor mij was het heerlijk dat ik eindelijk geen weekenden en feestdagen meer hoefde te werken. Maar ik vond wel dat mijn kennis beperkt was wat betreft bedrijfshoreca, maar met deze functie is er gelegenheid om zoveel mogelijk dingen te leren omdat je zoveel verschillende locaties ziet.

Wat is de grootste uitdaging in het werken in de regio?
De grootste uitdaging is al het gevlieg, gereis en de wisselingen van rooster bijhouden én dat dan goed te combineren met je privéleven.

Wat is het gekste wat je wel eens hebt meegemaakt tijdens jouw werk?
Op een nieuwe locatie komen met alleen een sleutel en dan zelf maar uitvinden waar alles ligt. Maar als je aan het einde van de dag afsluit en tevreden terug kan kijken naar wat je hebt neergezet, dan ben je trots én voel je jezelf echt een Superwoman!

Wanneer is jouw werkweek geslaagd?
De vele tevreden klanten, die heerlijk hebben geluncht en je daarna een hartelijke fijne dag of weekend toewensen.

Wat zou je nog willen vertellen over het werken in de regio?
Dat het echt een job voor doorzetters is, erg leuk en afwisselend. Daarnaast is het werk heel erg leerzaam!

JULIËTTE DE WILDE

Wat houdt jouw functie in?
Ik voel me in deze functie een echte Superwoman! Je krijgt je rooster voor de aankomende week, maar vooral in de coronaperiode veranderde het regelmatig en moest ik soms snel naar een andere locatie. Ook ben je een vertrouwd gezicht voor de mensen op verschillende locaties, zowel voor mijn eigen collega’s als voor de gasten.

Omschrijf in maximaal drie zinnen wat het werken in de regio voor jou betekent.
1. Zeer leerzaam
2. Afwisselend
3. Heel veel locaties én collega’s leren kennen

Wat maakt het werken in de regio leuk?
Het wordt vaak erg gewaardeerd als we komen helpen op locatie.

Benieuwd geworden naar een functie als regiokracht? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste toppers!