Zoek je iets anders?


Werken bij Appèl | Onze mensen

In de spotlight:
onze regiokrachten

MAAK KENNIS MET JOLANDA OOMEN
REGIOKRACHT BIJ APPÈL

Gasten tevreden houden, dat is voor mij het belangrijkste!

 

Hi topper, zou je jezelf eens voor willen stellen?
Mijn naam is Jolanda Oomen. Ik heb een partner, waar ik binnenkort mee ga trouwen! Ik heb drie hondjes én een papegaai. In mijn vrije tijd tuinier ik graag. Ik zit veel buiten met mooi weer! Ook wandel ik graag met mijn honden.

Hoe lang werk je al bij Appèl?
Ik werk nu twee jaar bij Appèl in de regio.

Wat houdt jouw functie in?
Ik ga naar veel locaties waar ik nodig ben. Dit kan zijn omdat er collega’s vrij, op vakantie of ziek zijn. Elke locatie is anders!

Ik help met het voorbereiden van de lunch. Sommige locaties zijn de hele dag geopend, dan maak je ter plekke iets voor de gast of je staat geheel zelfstandig op een locatie. Heel afwisselend dus! Ik
maak de lekkerste soep, broodjes, wraps, salades, snacks en nog veel meer. Het is net wat er op de locatie gemaakt én gewenst wordt.

Omschrijf in maximaal drie zinnen wat het werken in de regio voor jou betekent.
1. Divers, in werkzaamheden, locaties en taken.
2. Afwisseling, geen dag is hetzelfde!
3. Gezelligheid, met al die verschillende, leuke collega’s

Wat maakt het werken in de regio leuk?
Je werkt altijd op een andere locatie. Hierdoor ontmoet
je veel verschillende gasten én collega’s. Overal is het anders, dus geen dag is hetzelfde! Op deze manier leer je heel veel bij. Je hoeft echt geen gecertificeerde kok te zijn, want alle collega’s nemen de tijd om je bij te leren en uit te leggen.
Alles word je geleerd. Ook zijn er leuke interne cursussen waar je zo aan mee kunt doen! Appèl is een fijn bedrijf waar je vele kansen krijgt om je te ontwikkelen. Ik ben nu helemaal thuis in de regio en met de afwisselende werkzaamheden.

Benieuwd geworden?

Benieuwd geworden naar een functie als regiokracht? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste toppers!

Wat is de grootste uitdaging in het werken in de regio?
De grootste uitdaging is om alles goed te laten verlopen, zodat de gasten zeer tevreden zijn. Een beetje stress of drukte vind ik fijn. Zo stond ik een tijdje geleden op een locatie waar een uitzendkracht bij moest komen. Die kwam niet opdagen. Ik heb niets laten merken en alle belangrijke taken gedaan. De afwas kwam later wel! Dat was
een leuke uitdaging en alles ging goed. Gasten tevreden
houden, dat is voor mij het belangrijkste.

Wat is het gekste wat je wel eens hebt meegemaakt tijdens jouw werk?
Ik werkte in de catering op een hogeschool en er was een meisje dat niet aangenomen werd op de school. Ze viel huilend in mijn armen! Ik heb haar getroost en verteld dat er nog meer keuzes zijn in opleidingen en gaf haar een glaasje water. Soms ben je een uitlaatklep voor gasten en dan doe je je best om er voor diegene te zijn.

Wanneer is jouw werkweek geslaagd?
Als alles goed is gegaan en alle gasten tevreden zijn! Misschien was er een klacht die ik naar alle tevredenheid van de gast heb weten op te lossen. Het fijn hebben met collega’s maakt mijn werkweek ook leuk. Dit is altijd het geval!

Ik wil graag nog toevoegen dat Appèl een fijne werkgever is en je geen nummer bent! Je dikwijls iets leuks krijgt opgestuurd om je te bedanken voor je inzet. Je kunt ervaring opdoen op de werkvloer en je welkom voelen. Er zijn leuke cursussen en je bent ook zonder ervaring welkom. Goede voorzieningen en je reiskosten
worden vergoed! Ik zou tot mijn pensioen heel graag bij dit bedrijf willen blijven. Er wordt naar je geluisterd en als je een keer niet kan is de Planning heel flexibel.